By appointment only
Open hours today: By appointment only
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 9 december 2022 16:15 local time

Over

Over Ons
Wij zijn De Boeketmakerij: een klein bedrijf met grote ambities. We willen je vertroetelen met onze handgemaakte producten die we met zorg en liefde samenstellen. Met onze boeketten vol lekkers willen we een glimlach op een ieders gezicht toveren.

De eerste leverancier in Nederland
In 1998 zijn we begonnen als de eerste Nederlandse leverancier in snoepboeketten. Daarna volgden al snel de koffie- en theeboeketten en iets later ook de chocoladeboeketten. Deze boeketten zijn allemaal uniek in hun soort en met de hand gemaakt. Omdat we kwaliteit erg belangrijk vinden werken we alleen met producten van eersteklas merken. Onze thee is fairtrade en zit in een wisselende samenstelling in onze theeboeketten. Naast kwaliteit is ook versheid een belangrijk element in onze boeketten. We werken enkel met verse handgemaakte bonbons, verse chocolade en verse roomboterkoekjes. Bestel je bij ons een boeket dan weet je zeker dat je een heerlijk, vers en smakelijk product hebt aangeschaft.

Maatwerk en kwaliteit
Wij leveren onze boeketten vol enthousiasme aan grote bedrijven, kleine bedrijven en particulieren. Dit doen we met flexibel inzetbaar personeel zodat we voor kleine én grote orders de kwaliteit kunnen waarborgen. Doordat wij elk product met de hand maken is maatwerk ook mogelijk. Samen staan we graag voor je klaar om alle wensen, favoriete smaken en voorkeuren om te zetten in een prachtig boeket. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen: persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Het helpt ons om vernieuwend te blijven en in te spelen op de voorkeuren van jou als klant.

Wie zijn wij?
Samen zijn Wim Bijman en Esther de Groot verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij De Boeketmakerij.

Wim Bijman, is vanaf het allereerste boeket verbonden aan De Boeketmakerij. Door zijn jarenlange ervaring is hij een belangrijke spil in het bedrijf. Heb je een vraag wat betreft de verkoop dan is Wim degene bij wie je moet zijn. Naast het contact onderhouden met klanten, heeft hij veel contact met leveranciers, is hij manager van de personeelszaken en voert hij de administratieve werkzaamheden uit. Wim is onmisbaar in de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Hij weet door zijn jarenlange ervaring wat er op elk niveau nodig is om aandacht en kwaliteit te bundelen in een verrassend lekker boeket.

Esther de Groot, de vrouw van Wim, is het creatieve en organisatorische brein achter De Boeketmakerij. Ze levert haar aandeel in het bedrijf door zich bezig te houden met de vormgeving en presentatie. Haar kracht ligt in het samenbrengen van authentieke boeketten en ze weet alles over de markt van foodgifts. Esther weet als geen ander hoe het perfecte boeket er uit ziet. Voor goed advies over de inhoud en uitstraling van de boeketten en welke het best bij jou of jouw bedrijf passen ben je bij haar aan het goede adres.

Het bedrijf
Je bent van harte welkom op het bedrijf, waar we in onze showroom een ruim assortiment aan boeketten hebben staan. Heb je speciale wensen ten aanzien van een cadeauboeket, dan doen we er alles aan om je te verwonderen.

Contact en levering
We hopen dat onze webwinkel je inspireert en laat verwonderen. Je bestelling van een uniek en origineel boeket zien we graag tegemoet. Wij dragen er zorg voor je bestelling binnen 2 werkdagen te leveren en je te verrassen. Naast onze webwinkel hebben we een showroom aan Het Aanleg in Winsum, waar je van harte welkom bent. Ook als je een zakelijke klant bent of wilt worden kun je contact opnemen voor een persoonlijke en aangepaste offerte.

Wim Bijman en Esther de Groot

De Boeketmakerij

Locatie

Het Aanleg 9A, 9951 SJ Winsum, Nederland

 • No comments yet.
 • Add a review